Handelaars

Apotheek Hellings

In onze apotheek staat patiëntenzorg centraal. Jouw gezondheid en levenskwaliteit zijn onze zorg. We staan klaar om je te begeleiden bij het correct gebruik van geneesmiddelen. Heb je vragen in verband met bijwerkingen, zelfmedicatie of therapietrouw? Kom gerust langs voor ons persoonlijk advies. Met jouw toestemming stellen we gratis een medicatieschema op. Het schema geeft duidelijk weer wanneer je welke medicatie moet nemen en is ook beschikbaar voor je huisarts en voor ziekenhuizen.

Coiffure Chris

"Bij Chris op de Hogeweg" is een antwoord dat je zonder twijfel al eens hebt horen vallen. Een compliment aan het adres van Coiffure Chris. De kapperszaak waar Chris Segers en zijn vrouw Elly ieders haar omtoveren tot een frisse snit die niet onopgemerkt voorbijgaat. Een gevestigde waarde in Erembodegem en omstreken waar mannen, vrouwen, jong en oud in de allerbeste kappershanden zijn.

Schoonheidsinstituut & Parfumerie Tina

In 1981 startte Tina Permentier de zaak op. Toen de combinatie van parfumerie en schoonheidssalon om versterking vroeg, kwam zus Inge Permentier. Tina legt zich vooral toe op de parfumerie en Inge leeft zich passioneel uit in het instituut. Twee ambitieuze zussen die elkaar perfect aanvullen.


Fietsen Van Gysegem

De geur van nieuw rubber, smeerolie en vet. Voor velen onder ons wellicht dé geur van nostalgie die doet terugdenken aan de fietsenmaker om de hoek. Bij Fietsen Van Gysegem, word je niet alleen spontaan getrakteerd op deze bekende geur, je stapt ook nog eens een waar fietsenparadijs binnen. Én je ontmoet er de immer sympathieke fietsenmaker Niels, die je met de glimlach verwelkomt.

Bakkerij Van Lierde

Bij het binnenkomen op de Hogeweg 113 word je verleid door de geur van vers gebakken brood, echte artisanale gebakjes en andere lekkernijen. Het water loopt je spontaan in de mond. Als tweede generatie zet brood- en banketbakker Karel Van Lierde er met veel gedrevenheid de bakkerstraditie verder.

Bo é Belle & BoPrint

Els Lauwaert en Ward Sluys zijn ondernemers pur sang. Je kent ze vermoedelijk het best van hun bloeiende zaak Bo é Belle, gespecialiseerd in gepersonaliseerde geboorteconcepten én verankerd in het straatbeeld van Erembodegem. Maar dit ambitieus ondernemerskoppel heeft nog meer in petto. Zo hebben zij al enkele jaren hun eigen drukkerij onder de naam: BoPrint!


Krantenwinkel Benoit

Krantenwinkel BenoitEen dorp zonder krantenwinkel, dat is als een café zonder bier. Dat kon Benoit Meert niet laten gebeuren. Op 1 februari 2018 nam hij de krantenwinkel op de Hogeweg 83 over. De ideale ligging, pal in het midden van de Erembodegemse hoofdstraat. "Je zou hier bijna kunnen binnenrijden", grinnikt de supersympathieke dagbladhandelaar.

De Waegeneer Parketvloeren

De Waegeneer Parketvloeren is al meer dan 75 jaar een gevestigde waarde. Een bedrijf van vader op zonen, de stiel aangeleerd door Albert De Waegeneer en anno 2021 geleid door Marc en Timothy De Waegeneer, zoon en kleinzoon. Ook de vrouwen zijn goed vertegenwoordigd, waaronder kleindochter Melissa De Waegeneer als steunpilaar achter de schermen.

AD Delhaize

Meer dan 50 jaar op de Hogeweg Het verhaal van de familie Van Vaerenbergh in Erembodegem startte in 1960: "Als bierhandelaars hadden we een drankencentrale en deden rondes van huis tot huis en tot bij cafés. In 1984 werden we een 'AD Delhaize'. Wij waren de eerste AD in Oost-Vlaanderen, wat 'Aangesloten Delhaize' wil zeggen. Wij zijn volledig zelfstandig." Met vandaag de dag een totale winkeloppervlakte van om en bij de 2.000 m², met meer dan 100 parkeerplaatsen. 


Uitvaartzorg Verbeiren

Iemand dierbaar verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Naast alle emoties die door je heengaan, zijn er heel wat praktische zaken te regelen. Maar je wil vooral een laatste passend eerbetoon geven aan je geliefde. Bij Uitvaartzorg Verbeiren staan Mario Massez, Hilde Langendries en hun team je graag van begin tot eind bij.

Optiek Passe Partout

Al bijna 30 jaar lang vind je optiek PassePartout op de Hogeweg 21. Soetkin Van Keymeulen is de oprichter en het kloppende hart van deze trendy zaak. Als gediplomeerd opticien-optometrist en kleurenconsulente helpt ze jou samen met haar collega's Emma en Yani op een deskundige maar persoonlijke manier om de juiste bril te kiezen.

Medisch Centrum Hogeweg

Het Medisch Centrum Hogeweg is een multidisciplinair centrum gevestigd op de Hogeweg 11A. Je kan hier als patiënt - rechtstreeks of via doorverwijzing - terecht voor verschillende disciplines binnen de gezondheidszorg: van medisch gerelateerde behandelingen tot vragen over mentaal welzijn. Een team van artsen en paramedici, met als oprichter en huisarts Kris De Pauw, staat voor je klaar.


BNP Paribas Fortis

Het BNP Paribas Fortis kantoor in Erembodegem wil graag uw financiële partner zijn of worden op lange termijn.
Cedric Alleweireldt, Vanessa Bellemans, Philip De Dobbeleer, Jimmy Van Oevelen en hun team bedenken samen oplossingen voor een toekomst die perfect aansluit bij zowel uw professionele als uw privébehoeften.
De kracht van BNP Paribas Fortis, lokaal verankerd!

Brasserie Gerstenhof

Het Gerstenhof in Erembodegem is een karaktervolle brasserie gelegen aan de rand van natuurgebied De Gerstjens. De ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandelroutes, waar je vooraf, tijdens of nadien de voeten onder tafel kan schuiven en genieten van een lekker hapje en tapje. In een uniek en gezellig kader word je hartelijk ontvangen en culinair verwend door Frans Bruyland, Melissa Hoogers en hun team.

Caudron, Herzeel & Breckpot - geassocieerde notarissen

Een notaris helpt mensen om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen. Bijvoorbeeld over de koop of verkoop van uw huis, het opstellen van een samenlevingscontract of zaken rond uw onderneming. De notaris geeft juridisch advies en let op de belangen van alle betrokkenen. Voor dit alles, en nog veel meer, kan je bij ons terecht.


Patisserie Coppens

Wij bereiden op een artisanale manier verscheiden broodsoorten, luxebroodjes, koeken, alle soorten gebak en klein gebak en ijsgebak voor alle gelegenheden.

Apotheek Mahieu

In december van dit jaar viert Apotheek Mahieu haar 81e verjaardag in Erembodegem, met Katrien Mahieu als huidig boegbeeld. In december 1940 startte Katriens grootvader, Michel Mahieu, de allereerste apotheek op in onze Aalsterse deelgemeente. Het begin van de vertrouwde apothekersfamilie Mahieu…

Flanders Translations

Vertalen is een vak apart. Beëdigd vertalen is zelfs nog van een andere categorie. Maar niet voor Tom Mahieu. Met zijn vertaalbureau Flanders Translations staat hij in voor de vertaling, beëdiging en legalisatie van alle officiële documenten, in en uit alle wereldtalen.


Fintro & Assuran

Sinds 2007, zijn Joeri Lelie en zijn team jouw lokale partner op het vlak van verzekeringen, beleggingen, kredieten en dagelijks bankieren. Dat doen ze als zelfstandig Fintro-agentschap, voor zowel particulieren als professionelen.

Klinkerwerken Gert Cardon

De naam geeft het al prijs: Gert Cardon is de drijvende kracht achter het bouwbedrijf 'Klinkerwerken Gert Cardon'. Je kan als particulier of als bedrijf beroep doen op Gert en zijn team voor de (her)aanleg of renovatie van je oprit, parking, terras of eender welke buitenverharding. Dankzij een uitgebreid wagen- en machinepark, een doorgedreven expertise en een jarenlange ervaring, realiseren zij zowel grote als kleine projecten.

Leonidas

Een klassieke ganache, een Manon Café of een zeepaardje in melkchocolade. Aan keuze geen gebrek in het overheerlijke aanbod van Leonidas-pralines. Op de Ninovesteenweg 225 kan je niet anders dan een smachtende blik werpen op de beeldige etalage van de Leonidas-winkel, waar Sabine De Boeck je met de glimlach laat genieten van de beste Belgische chocolade.


Aalsters Hoorcentrum

Op de Hogeweg 78 vind je het Aalsters Hoorcentum, waar audiologe Inge Demeulemeester jou met de glimlach helpt om elke dag beter te horen. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan weet je alvast waar naartoe, want een hoortoestel is tegenwoordig geen taboe meer. In het Aalsters Hoorcentrum kan je rekenen op een persoonlijke dienstverlening op maat van jouw gehoor.

Kleding Gisèle

Wie aan fashion denkt, denkt aan Kleding Gisèle. Ongeveer 70 jaar geleden, in 1952, stonden Gisèle en Herman aan de wieg van deze bloeiende kledingzaak. Dochters Anne & Griet Verdoodt en kleinzoon Bart Verbeiren kregen de modemicrobe te pakken en vormen anno 2021 - als tweede en derde generatie - de drijvende krachten achter de zaak.

Van de Vondel Vastgoed

Als ex-topbasketter weet Aalstenaar Thomas Van de Vondel als geen ander hoe belangrijk doorzettingsvermogen is om succesvol te zijn. Ook als vastgoedmakelaar. Met Van de Vondel Vastgoed & Advies zet hij zich - samen met zijn team - dagelijks 100% in om jouw vastgoeddroom waar te maken. Of dat nu om de verkoop, verhuur of aankoop van een eigendom gaat. 


RJ Construct

Met meer dan 20 jaar ervaring in ramen en deuren, is Jurgen Roelandt iemand die zijn vak kent én het met heel veel passie uitoefent. Met zijn bedrijf RJ Construct specialiseert hij zich, sinds 1 juli 2010, in het vervaardigen en plaatsen van ramen en deuren in aluminium en pvc bij particulieren.

Gym Plus

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen. Fitness met een persoonlijke begeleiding in Aalst. Je kan ons terug vinden op Kapellekensbaan 12, 9320 Erembodegem (2de verdiep) Sportcomplex Schotte

Addente Tandheelkundig Centrum

In onze praktijk bieden wij U restauratieve en preventieve tandheelkunde aan van een zo hoog mogelijk niveau. Dit gebeurt bovendien onder optimaal hygienische omstandigheden.


Atelier Ronsevaal

Geschenkwinkel met originele creaties, presentatiestukken, tafelstukken, ... enz. 

Architect Vertongen

Op zoek naar een architect die creatief met u meedenkt en uw droomwoning op papier kan zetten? Bij architect Vertongen bent u aan het juiste adres!

Word jij ons nieuw lid?